Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Η έξυπνη κάρτα συναλλαγών μόλις υποβιβάστηκε σε κουτοπόνηρη φοροκάρτα και από υποχρεωτική έγινε προαιρετική!

Βιώνουμε  την αυθαιρεσία της επιβολής ότι κάρτας (προς το παρόν) σκεφτεί το στυγνό μυαλό των ανθρώπων της Νέας Εποχής και της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, για να σκλαβώσουν την ελευθερία του, και να μετατρέψουν το Πρόσωπο και την Εικόνα του Θεού σε αριθμό, και μάλιστα δυσώνυμο και αποκαλυπτικό για τον σκοπό που προωθείται. Βλέπουμε όμως χαρακτηριστικά την βοήθεια του Θεού μέσω της πρόσκρουσης στα έστω μέχρι στιγμής απαραβίαστα «προσωπικά δεδομένα».
Με αφορμή λοιπόν αυτήν την αναποδιά στους εωσφωρικούς σχεδιασμούς τους αναγκάστηκαν να

υποβιβάσουν την βαρύγδουπη «Κάρτα συναλλαγών», σε «φορο-καρτούλα», την «έξυπνη κάρτα» σε κουτοπόνηρη και από υποχρεωτική την υποβίβασαν σε προαιρετική.

Είναι ένα δείγμα -κατά την ταπεινή μας άποψη -Θείας επέμβασης που πρέπει να δώσει το θάρρος και την δύναμη στους ομολογητές ποιμενάρχες μας στην Σύνοδο της ιεραρχίας μεθαύριο, όπου γνωρίζουμε ότι θα τεθεί το θέμα των καρτών -κάρτας Πολίτη, να αγωνιστούν για την αποκατάσταση της πνευματικής ελευθερίας του ορθόδοξου πληρώματος που βάλλεται από τις δυνάμεις εκείνες που προσπαθούν να τον εντάξουν στα δεσμά της Παγκοσμιοποίησης και της Πανθρησκείας.

Διαβάστε 2 αποσπάσματα από την σημερινή Ελευθεροτυπία:
«Προαιρετική
Η προμήθεια της νέας κάρτας δεν είναι υποχρεωτική, αλλά αρκετοί φορολογούμενοι θα σπεύσουν να την προμηθευτούν, ώστε να συλλέγουν σε αυτήν τις αποδείξεις από τις αγορές τους.

Το ζητούμενο για την ώρα είναι η έγκριση από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, καθώς τέτοιου είδους κάρτες καταγράφουν την καταναλωτική συμπεριφορά των πολιτών.»

http://anavaseis.blogspot.com/

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...