Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΙΤΕ : Κινούμενα σχέδια - Το νεοταξικό ναρκωτικό της παιδικής «ψυχής»Διάσημη σειρά παιδικών κινουμένων σχεδίων διδάσκει τη λατρεία στον Σατανά τον οποίο (ορθώς) συνδέει με την "Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Κάποιοι μας κατηγορούν για  φαντασιοπληξία και  "φονταμενταλισμό" , κάποιοι άλλοι  που μάλιστα δηλώνουν και "Ορθόδοξοι Χριστιανοί"  μας κατηγορούν  ότι  καλλιεργούμε  δήθεν την  "αντιχριστοφοβία".

Είναι  προφανές, ότι  όλοι αυτοί  αντιλαμβάνονται   αυτό που θέλουν,  έχοντας όμως το κεφάλι τους χωμένο βαθειά μέσα στην άμμο.

Το να καταγγέλλουμε  την  "Νέα Τάξη Πραγμάτων" και να αποδεικνύουμε  με εκατοντάδες ντοκουμέντα και  επιχειρήματα, την αντίχριστη και απάνθρωπη  στόχευση όλων  εκείνων  των  φυσικών και   νομικών προσώπων , των κυβερνήσεων, των φορέων , των διεθνών οργανισμών,  των εταιρειών , των κομμάτων  κ.α , που διαπλέκονται  άμεσα με αυτήν , θεωρείται  "συνωμοσιολογία, ή  "κυνήγι μαγισών".Για την "ταμπακιέρα" όμως ούτε κουβέντα.Κανείς απο τους επικριτές μας  δεν  αναφέρθηκε σε αυτά που  απροσχημάτιστα πλέον  επιβάλλει η "Νέα Εποχή" και το γεωστρατηγικό της  επιτελείο  που εκφράζεται ως  "Νέα Τάξη Πραγμάτων".Όλα για αυτούς είναι  απολύτως φυσιολογικά, όλα είναι  αναγκαία και όταν  το κακό   δεν κρύβεται , ούτε μασκαρεύεται , τότε  είτε  υποβαθμίζουν την αξία του είτε  όταν δεν γίνεται αλλιώς μιλούν  για  "παράπλευρες απώλειες" ή "αναγκαίες θυσίες  για το  κοινό καλό".

Δεν μας  έφταναν όλα τα θεσμικά  μέτρα που  επιβάλλει παγκοσμίως η "Νέα Εποχή" δια της  πλανητικής εξουσίας των  μέχρι σήμερα  διαχειριστών της  και των εντολοδόχων κυβερνήσεων (βλέπε παγκόσμια  ηλεκρονική διακυβέρνηση, ηλεκτρονικό φακέλωμα, καρτες του πολίτη , οικονομική εξόντωση  κρατών, αποεθνοποίηση , αποχριστιανισμός, διατροφικοί  κώδικες κλπ), απλώνει τώρα  τα βρωμόχερά της και   στις παιδικές ψυχές , τις οποίες  θέλει να μαγαρίσει μέσω  "φιλικών" κινουμένων σχεδίων.

Στο παρακάτω Video   που μας  έστειλαν οι  "Δάσκαλοι της Λήμνου" ( http://ethnikipaideia.blogspot.com)  και τους ευχαριστούμε για αυτό ,  θα δείτε  με φρίκη ένα απο τα πολλά δείγματα  της αντίχριστης πλύσης εγκεφάλου  που κάνει η "Νέα  Εποχή" στα  παιδιά μας .Δείτε  λοιπόν  πως τα μαθαίνει  να λατρεύουν  στην κυριολεξία την  "Νέα Τάξη Πραγμάτων" ( την αναφέρουν με το όνομά  της)  και τον αρχηγό της,  που είναι  κατα την δική τους (ειλικρινή) εκδοχή  ο ίδιος ο Σατανάς.

Σίγουρα δεν είναι ούτε το μοναδικό δείγμα   απο την εγκληματική  δραστηριότητα   του "κατηχητικού"  της "Νέας Εποχής",ούτε  ασφαλώς  θα σταματήσουν  τα  επιτελεία της να μαγαρίζουν  παιδικές  ψυχές όσο και αν φωνάξουμε  , όσο και να το καταγγέλλουμε.

Αυτό όμως που  μπορούμε  και πρέπει να κάνουμε  είναι αφ΄ενός να συνειδητοποιήσουμε  ότι  όλα αυτά  δεν είναι ούτε  "τρίχες" ούτε  φυσιολογικά πράγματα  και αφ΄ετέρου  να  ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο  και να προστατεύσουμε  τα παιδιά μας  όσο είναι καιρός.

Ευχόμαστε το παρακάτω δείγμα   της αντίχριστης παιδικής προπαγάνδας να  αφυπνίσει  μερικούς απο μας  ώστε να  πάψουμε να αδιαφορούμε για τις ψυχές των παιδιών μας  που τα αφήσαμε στην ανατροφή της τηλεόρασης και των  video games.

σχόλιο απο klassikoperiptosi

«Οργανώνονται τελωνεία των λέξεων,

νεκροταφεία των λέξεων.
Για ν’ απαρνηθούμε να ζήσουμε μια ζωή
που δεν είναι δική μας, μας υποχρεώνουν να
δεχτούμε σαν δική μας μια ξένη μνήμη. Μασκαρεμένη
πραγματικότητα, ιστορία που αφηγούνται οι νικητές».
Εντουάρντο Γκαλεάνο

Η Νέα Τάξη, ο πλανητικός αυτός ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ μηχανισμός των παγκόσμιων ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ μηχανισμών της αγοράς και του χρήματος, επιδιώκει να ισοπεδώσει τα πάντα και να ξεριζώσει από τις «ψυχές» των ανθρώπων κάθε κύτταρο και πνοή ΖΩΗΣ.
Γι αυτό, αυτή η παγκόσμια μηχανή είναι στείρα, μισεί θανάσιμα κάθε τι που είναι ζωή κάθε τι που μεγαλώνει και κινείται. Είναι ικανή να πολλαπλασιάζει μόνο τις φυλακές, τις χειροπέδες, τα δηλητήρια, τα ναρκωτικά και τα νεκροταφεία.

Η Νέα Τάξη δεν μπορεί να παράγει τίποτα άλλο από κρατούμενους, πτώματα, ρουφιάνους και κατασταλτικούς μηχανισμούς, ζητιάνους και εξόριστους…

Οι νέοι για κάθε καθεστώς είναι εχθρός, ακριβώς γιατί αποτελούν την απόδειξη της ζωής.

Για τη Νέα Τάξη η ΖΩΗ είναι έγκλημα, γι αυτό επιχειρεί με κάθε μέσον να νεκρώσει τη ζωή, να δηλητηριάσει τα παιδιά με ποικίλα ναρκωτικά.

Σήμερα γίνεται μια πολυμέτωπη, ενορχηστρωμένη και συστηματική επίθεση κατά της νεολαίας:

α). Η ολοκληρωτική κατεδάφιση της Παιδείας.

Εδώ τα δοσίλογα όργανα της Νέας Τάξης δεν αφήνουν τίποτα όρθιο: αποτεφρώνουν κάθε έννοια της Μόρφωσης, κατεδαφίζουν κάθε ιστορική κατάκτηση της συλλογικής γνώσης, διαλύουν κάθε σύμβολο της Παιδείας, ακόμα και κλείνουν σχολεία, ερημώνοντας, με ρατσιστική αλαζονεία και φασιστικό δαρβινισμό, της τοπικές κοινωνίες και τα ιστορικά σχολειά.


Τα σημερινά σχολεία δεν έχουν καμία, απολύτως καμία, σχέση με τη Μόρφωση: Αποτελούν εργαστήρια νοθείας της μόρφωσης και παραγωγής των «αξιών» της αγοράς και του χρήματος.

Όπως έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές η μόρφωση είναι όλα τα σύμβολα ταυτότητας και μαζικής μνήμης: οι μαρτυρίες αυτού που είμαστε, οι προφητείες της φαντασίας, οι καταγγελίες ενάντια σ’ αυτό που μας εμποδίζει να είμαστε και να υπάρχουμε.

Είμαι μορφωμένος σημαίνει πως μπορώ να κατανοήσω με τις γνώσεις και την εμπειρία αυτό που διαδραματίζεται μπροστά μου.

Ο μορφωμένος (όχι απλώς ο εγγράμματος) δεν είναι παθητικός δέκτης, αλλά ενεργητικός πομπός. Ξεσκεπάζει και καταγγέλλει τη νόθα μόρφωση: τα ψέματα της Ιστορίας που μας διδάσκουν, τους ελιγμούς των πολυεθνικών που πουλάνε αυτοκίνητα και ιδεολογία, το σύστημα των αξιών που εκθειάζει τα πράγματα και υποτιμά τους ανθρώπους, το βρώμικο παιχνίδι του χρήματος και της κατανάλωσης, που κάνει τα άτομα να εκμεταλλεύονται το ένα το άλλο και να συντρίβει το ένα το άλλο...

ΣΗΜΕΡΑ το σχολείο δεν αποτελεί μόνο τη μήτρα της νόθας μόρφωσης. Τείνει σε μια ολοκληρωτική βιομηχανοποίηση, χειραγωγημένο άμεσα από τους νόμους της καπιταλιστικής αγοράς. Η φιλοσοφία της σύγχρονης εκπαιδευτικής πολιτικής συνοψίζεται στις λέξεις:

Ανταγωνισμός, αποδοτικότητα, μέτρηση, ρεκόρ (βαθμοί).

Το σχολείο έχει μεταβληθεί σε «Ιερά Εξέταση», σε ένα σύστημα εξοντωτικής και άκρως ανταγωνιστικής «επιλογής των ειδών», αποκλεισμού και κατασκευής ισοπεδωμένων και πειθαρχημένων υπηρετών στις πολυπολιτισμικές και κοσμοπολίτικες «αξίες» της παγκόσμιας καπιταλιστικής αγοράς.

β). Ο βομβαρδισμός της νεολαίας από τοξικά δηλητήρια

Σήμερα η νεολαία πολιορκείται κυριολεκτικά από «εστίες» και «δίκτυα» ποικίλων, πολύμορφων και πολύχρωμων διαστροφών. Ένας πνιγηρός και θανάσιμος καρκινώδης εμπορικός ιστός: Ναρκωτικά, ψυχοφάρμακα, νοσηρή διασκέδαση κατανάλωσης ποτών, ήχων και φώτων, διαστροφικά θεάματα όλων των ποικιλιών…

Όλα τα «τέρατα» του νεοταξικού «πολιτισμού», οι διαστροφές του και τα καταναλωτικά υποπροϊόντα του έχουν «ριχτεί», με μανία αχαλίνωτη, να κατασπαράξουν τη νεολαία…

γ). Κινούμενα Σχέδια: το δηλητήριο στα έμβρυα της παιδικής ψυχής.

Ένα από τα πιο θανατηφόρα «όπλα» της Νέας Τάξης είναι τα «κινούμενα σχέδια»: Το κανιβαλιστικό τηλεθέαμα που στοχεύει απευθείας στο μυαλό και στην καρδία του μικρού παιδιού.

Το μικρό παιδί είναι πολύ εύπλαστο και ευάλωτο. Οι μηχανισμοί της αγοράς και των νεοταξικών τεράτων επιχειρούν από το νηπιακό αυτό στάδιο να στάξουν τα δηλητήρια και να τα σπείρουν στην παιδική ψυχή, μέσω της εικόνας: Το πρώτο στάδιο της πλαστής και χειραγωγημένης «γνώσης».
Τα ΜΜΕ (αυτές οι γιγάντιες βιομηχανίες της Νέας Τάξης) επιχειρούν να κατασκευάσουν, από τα «σπάργανα», τους νεκρωμένους δούλους που θέλουν, με τα ποικίλα ναρκωτικά των «αξιών» και των «τεράτων» της παγκόσμιας αγοράς.
Γι αυτό οι οθόνες έχουν πλημμυρίσει από τη φρίκη αυτών των νεοταξικών «τεράτων» και ποικίλων διαστροφών: Μια αχαλίνωτη νεροποντή δολοφονίας της ψυχής των παιδιών…πηγή


Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...