Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Γιόρτασαν τη σφαγή των Ελλήνων οι Τούρκοι στη Σμύρνη

Την ώρα που κάποιοι σε Ελλάδα και Κύπρο μας πουλάνε εθνομηδενισμό και αρνησιπατρία, προσπαθώντας να μας πείσουν πόσο «καλοί» φίλοι μας είναι οι εξ Ανατολών γείτονές μας, οι Τούρκοι φροντίζουν επιμελώς για το ανθελληνικό φρόνημα των νέων τους.

Στην Eλληνικότατη Σμύρνη, οι Τούρκοι γιόρτασαν με μεγαλοπρέπεια την 89η «επέτειο» της απομάκρυνσης από την πόλη του γηγενούς ελληνικού της πληθυσμού. Στην πόλη για τους εορτασμούς, παραβρέθηκαν δύο υπουργοί, ο Πολιτισμού και Τουρισμού Ερτογρούλ Γκιουνάι και ο υπουργός Μεταφορών Μπιναλί Γιλντιρίμ και πολλοί βουλευτές της ευρύτερης περιοχής, τοπικός νομάρχης, ο διοικητής της (στοχοποιημένης από τον Ταγίπ Ερντογάν) Στρατιάς Αιγαίου στρατηγός Αμπντουλάχ Ατάι, φυσικά ο δήμαρχος της πόλης Αζίζ Κοτζάογλου και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι του ισλαμικού & κεμαλικού κατεστημένου της γείτονος.

Φυσικά, πραγματοποιήθηκε στρατιωτική παρέλαση, αλλά και παρέλαση έφιππων αγημάτων με στολές εποχής, κατατέθηκαν στεφάνια, ανακρούστηκε ο εθνικός τους ύμνος, εκθειάστηκε η σφαγή των Ελλήνων και των υπόλοιπων χριστιανών της Σμύρνης, έγινε συμβολική έπαρση σημαίας στο κυβερνείο της πόλης, ακούστηκαν ύμνοι για τον Κεμάλ Ατατούρκ (ακόμα επιτρέπεται αυτό, μέχρι να «στραβώσει» ακόμα περισσότερο ο ισλαμιστής Ταγίπ...), έγινε ενός λεπτού σιγή (όχι πάντως για τους σφαγιασθέντες Έλληνες) και βάλτε.

Την ίδια ώρα, στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ, κάποιοι αφήνουν χωρίς βιβλία τα Ελληνόπουλα και όταν τους τα δίνουν, αυτά είναι γεμάτα διεθνιστικό και εθνομηδενιστικό δηλητήριο, ώστε να διαλύσουν τις εθνικές τους άμυνες. Μάταιος κόπος, κάποιος να πει στο ντόπιο ανθελληναριό...

www.elkosmos.gr

http://anaxfiles.blogspot.com/

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΣΜΥΡΝΗ-ΒΙΝΤΕΟ


Εφ. Χουριέτ 9-9-2011


Η στιγμή που τέλειωσε η σκλαβιά

 Ο τουρκικός στρατός που είχε εξαφανίσει τις κύριες δυνάμεις του εχθρού στο πεδίο της μάχης, με την ιστορική εντολή του Αρχιστράτηγου της Νίκης Μουσταφά Κεμάλ ¨Στρατιές, πρώτος στόχος σας είναι η Μεσόγειος, εμπρός¨, στις 9-9-1922 έδωσε τέλος στην κατοχή διάρκειας 3 ετών,3 μηνών και 24 ημερών της Σμύρνης, και άνοιξε τον δρόμο

για την πλήρη ανεξαρτησία που φτάνει μέχρι την συνθήκη της Λοζάνης.

Μετά την ανάρτηση της τουρκικής σημαίας στο μπαλκόνι του κυβερνείου από τον λοχαγό Σεραφετίν, η ανάρτηση της τουρκικής σημαίας από μονάδα εφίππων με επικεφαλής τον λοχαγό Ζεκί, στο Σαρί Κίσλα –δεν διασώζεται- και στο Καντιφέκαλέ σήμανε την σωτηρία της Σμύρνης από την εχθρική κατοχή.

πηγή

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...