Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Δίδυμοι Πύργοι και η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

DIDYMOI PYRGOIΣυμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από εκείνο το πρωινό της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, που συγκλόνισε τον κόσμο. Εκείνο το πρωινό που ο κόσμος έμεινε άναυδος να κοιτάζει τον καπνό από τους δίδυμους πύργους. Κανείς δεν είχε καταλάβει, και η αλήθεια είναι ότι πέρασε αρκετή ώρα για να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί. Για την ακρίβεια χρειάστηκαν χρόνια για να συνειδητοποιήσουμε ότι μέσα από τα ερείπια και την σκόνη των δίδυμων πύργων ξεπετάχτηκε μία νέα εποχή για την ανθρωπότητα.

Η ενδεκάτη Σεπτεμβρίου είναι μια ημερομηνία ορόσημο γιατί πρακτικά σήμανε την αρχή της επιβολής της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Ο Ιστορικός του μέλλοντος όντας σε έναν ελεύθερο πλέον κόσμο ίσως γράψει ότι με την ενδεκάτη Σεπτεμβρίου ο κόσμος άρχισε να μεταβάλλεται σε μια ''απέραντη παγκόσμια φυλακή''.

Πραγματικά όλα τα μέτρα καταστρατήγησης των προσωπικών ελευθεριών του ατόμου ξεκίνησαν μετά από την ενδεκάτη Σεπτεμβρίου. Κάμερες, βιομετρικά διαβατήρια, κάρτες ηλεκτρονικές και τέλος το πιο δυνατό χαρτί της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ αυτό που οι παγκοσμιοποιητές φυλάνε για την τελική τους έφοδο, τα μικροτσίπ.

Ολα αυτά ξεκίνησαν να συζητιούνται έντονα μετά από κείνη την επίθεση-ορόσημο. Οχι ότι ήτανε άγνωστες αυτές οι τεχνολογίες παλαιότερα αλλά με την 11η Σεπτεμβρίου μπόρεσαν να βγούν από τα συρτάρια κάποιων μυστικών εταιρειών και να συζητηθούν ανοιχτά ως κάτι που θα είναι για την ασφάλεια μας.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία και έχουμε ήδη αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο σ’ αυτό ότι οι Γέροντες της πίστης μας ερμηνεύοντας σωστά το τελευταίο βιβλίο της Αγίας Γραφής είχαν προβλέψει - προφητέψει αν προτιμάτε - ότι με αφορμή την τρομοκρατία οι κυβερνήσεις θα καλέσουν τους Λαούς να υποταχτούν στην Παγκόσμια κυβέρνηση στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ δηλαδή ώστε τελικά να πάρουν όλοι το χάραγμα τους και να είναι ασφαλείς.

Αυτό σε ένα μεγάλο βαθμό έχει ήδη γίνει γι αυτό και τελικά μέσα από την ιστορία των δίδυμων πύργων ωφελημένη βγήκε τελικά η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και οι παγκόσμιοι εξουσιαστές του χρήματος που την προωθούν. Σε όλα τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως όταν γίνεται αναφορά σε κάποιο άρθρο για την ενδεκάτη Σεπτεμβρίου είναι επιφανειακές και δεν τολμούν να θίξουν τα αναπάντητα ερωτήματα της υπόθεσης πως έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι.

Συνήθως τα περισσότερα κείμενα που θα έρθουν και φέτος στην δημοσιότητα θα αφορούν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα τελευταία λεπτά των θυμάτων και συγκινητικές περιγραφές. Ετσι όμως φτιάχνεις μιά ωραία ταινία, άντε ένα ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ, δεν κάνεις όμως έρευνα της αλήθειας και η αλήθεια είναι ότι όλα τα καθεστωτικά έντυπα έχουν αποκλείσει τις άλλες φωνές περιθωριοποιώντας κάθε διαφορετική άποψη ως «θεωρία συνωμοσίας».

Οι αναλύσεις τύπου «η καλή Δύση που δέχεται επίθεση από τους κακούς μουσουλμάνους», δεν μπορεί να βρίσκουν απήχηση παρά μόνο στους περιορισμένων οριζόντων προτεσταντικούς εγκεφάλους των μεσοδυτικών πολιτειών των ΗΠΑ. Η αλήθεια είναι ότι και στην ίδια την Αμερική πέρα από τα πιο φοβικά σύνδρομα που ξεσήκωσε στους ίδιους τους Αμερικάνους η πρώτη επίθεση σε Αμερικάνικο έδαφος μετά το Περλ Χάρμπορ δημιουργήθηκε και ένα κίνημα αμφισβήτησης της ίδιας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης το περίφημο ''Inside job'' δηλαδή η δουλειά έγινε από μέσα...

Τα ερωτήματα σχετικά με το πώς επετεύχθη και τι σκοπούς εξυπηρετούσε η επίθεση παραμένουν και παραμένουν αναπάντητα.

Πως μπόρεσαν και πέρασαν τα αεροπλάνα, πως σχεδιάστηκε η επίθεση που απαιτούσε άρτια οργάνωση και δίκτυο κάτω από την μύτη της πιο ισχυρής μυστικής οργάνωσης στον κόσμο της CIA, πως έπεσαν τελικά οι πύργοι και γιατί «θάφτηκαν» όλες οι αναφορές των μηχανικών που μιλούσαν για εσωτερική έκρηξη, πως έλιωσαν τα μέταλλα των πύργων και γιατί αποκρύφτηκαν όλα τα αποδεικτικά στοιχεί που τεκμηρίωναν το επιχείρημα ότι η δουλειά έγινε από μέσα;

Είναι αλήθεια το γεγονός ότι η ιουδαϊκής καταγωγής εργαζόμενοι των δίδυμων πύργων απουσίαζαν από τις δουλειές τους εκείνο το μοιραίο πρωινό;

Τι συνέβη και ο πρώην συνέταιρος και δυτικοθρεμένος Μπίν Λάντεν τα έσπασε με τις ΗΠΑ; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα στοιχειώνουν τις ΗΠΑ και όλο τον δυτικό κόσμο έως ότου η αλήθεια ξεκαθαρίσει. Ενα πολύ ενδιαφέρον βίντεο που μπορεί να βρεί κανείς στο διαδίκτυο είναι η συνέντευξη του Ααρών Ρούσω σχετικά με την ιδιωτική συζήτηση που είχε με τον τραπεζίτη Ροκφέλερ.

Σ’ αυτήν ο Ρούσω εξομολογείται λίγο πριν πεθάνει ότι σύμφωνα μ όσα του είπε ο Ροκφέλερ η επίθεση έγινε από μέσα και εις γνώσιν της CIA με σκοπό να διευκολύνει τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών. Το σχετικό βίντεο είναι εύκολο να το βρεί ο οποιοσδήποτε θέλει στο διαδίκτυο.

Το βέβαιο είναι ότι η ενδεκάτη Σεπτεμβρίου άλλαξε τα γεωπολιτικά δεδομένα του κόσμου μας οι ΗΠΑ εμφανίστηκαν σαν οι ηθικοφύλακες του πλανήτη στον πόλεμο εναντίον της τρομοκρατίας μαζί με το γνωστό για την στοργή προς τους παλαιστίνιους κράτος του Ισραήλ. Ακολούθησαν μια σειρά από επιθέσεις σε Αφγανιστάν, Ιράκ και απομένει μόνο το Ιράν.

Οι δικαιολογίες των ΗΠΑ δεν πείθουν γιατί προέρχονται από τον πρώτο τρομοκράτη του πλανήτη τις ΗΠΑ. Η ύπαρξη του ισλαμικού φονταμενταλισμού δεν είναι αρκετή για να πιστεύουμε τα προτεσταντικά ηθικοπλαστικά κηρύγματα των Αμερικανών.

Δυστυχώς ή ευτυχώς η ευρωπαϊκή κοινωνία δεν είναι το μικρό σπίτι στο λιβάδι και όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν για την… συμμαχία του καλού ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ επιτρέψτε μας να διατηρούμε τις αμφιβολίες μας...

Γιώργος Σταφυλάς
πηγή

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...