Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αστυνομικός του Προέδρου χτύπησε ηλικιωμένο επειδή τον τραβούσε με το κινητό του! [ΒΙΝΤΕΟ]

Το χέρι που βλέπετε υψωμένο, στο απόσπασμα από το βίντεο - ντοκουμέντο, ανήκει σε έναν από τους άνδρες Ασφαλείας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια. Δείτε το βίντεο...

Ο εν λόγω αστυνομικός, μαζί με τον άλλο, μουσάτο συνάδελφό του, στράφηκαν κατά της ομάδας των πολιτών που βλέπετε, στη Χαλκίδα, όταν εκείνοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον Κάρολο Παπούλια, κατά τη στιγμή της άφιξής του στο λιμάνι της πόλης, προκειμένου να παρευρεθεί στην τελετή Αγιασμού των υδάτων, κατά τη διάρκεια εορτασμού των Θεοφανείων.

Πολίτης τράβηξε με το κινητό του όλη τη σκηνή της πρόκλητης επίθεσης που δέχθηκε ηλικιωμένος άνδρας (που θα μπορούσε να είναι και πατέρας του) από τον αστυνομικό. Ο ηλικιωμένος αποφάσισε να τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο τον άλλο συνάδελφο του νταή αστυνομικού, ο οποίος "την έπεσε" στους πολίτες επειδή αποδοκίμαζαν τον Πρόεδρο. Οι πολίτες κατηγορούν τον Κάρολο Παπούλια ότι δεν αναλαμβάνει τις πρωτοβουλίες που θα έπρεπε ώστε η χώρα να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο ενώ ως Πρόεδρος δεν έχει προβάλει την παραμικρή αντίσταση στην υπογραφή των νομοσχεδίων που ψηφίζει η Βουλή, τα οποία έχουν οδηγήσει στην οικονομική εξαθλίωση εκατομμύρια ανθρώπους.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο, όπως το μετέδωσε το halkida tv και αναμεταδίδει το planet-greece. Το επίμαχο σημείο είναι στο 1.01. Δείτε το βίντεο:και ιδού το στοπ καρέ από την επίμαχη σκηνή:

Ερωτούμε: Θα κάνει, άραγε, κάτι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για αυτό; Θα ερευνήσει το θέμα το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας; 
πηγή
Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα,αν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι!
http://anti-aisthitika.blogspot.com/

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...