Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Πώς να διαγράψετε τον εαυτό σας από το διαδίκτυο.1214 tech hotgrowth 300x125 Πώς να διαγράψετε τον εαυτό σας από το διαδίκτυο  


Οι εταιρείες στο διαδίκτυο που διαθέτουν τα προσωπικά σας στοιχεία γνωρίζουν ότι οι πληροφορίες ισούται με χρήματα και χρησιμοποιούν τα δεδομένα τους για να σας εντοπίσουν.

Αν το επιτρέψετε, τότε κάθε σας βήμα στο διαδίκτυο είναι πλήρως ανιχνεύσιμο. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να μπορέσετε να πάρετε «πίσω» την διαδικτυακή σας ταυτότητα διασφαλίζοντας οτι το ιστορικό των επισκέψεών σας σε ιστοσελίδας θα είναι γνωστό μόνο στον ίδιο σας τον εαυτό.


Η εταιρεία διάθεσης λογισμικού προστασίας ιδιωτικής ζωής, Abine, η οποία έχει δημιουργήσει το Do Not Track Plus, προσφέρει επίσης μια υπηρεσία που ονομάζεται <…>DeleteMe, η οποία αφαιρεί τα δεδομένα σας από πολλές διαδικτυακές τοποθεσίες και δεν επιτρέπει ξανά την ανίχνευση τους. Επιπλέον, αν και ασυνήθιστο, η εταιρεία έχει δημοσιοποιήσει τρόπους για να κάνετε μόνοι σας όλα όσα κάνει το DeleteMe.


Ωστόσο οι χρήστες θα πρέπει να προσέξουν. Οι παρακάτω οδηγίες δεν είναι εύκολες και δεν είναι επειδή έχουν εναν υψηλό βαθμό τεχνικής πολυπλοκότητας. Απαιτούν επιμονή και είναι πολύ πιθανό να εξαντλήσουν την υπομονή των χρηστών ή να σας οδηγήσουν σε «παρανοικές συμπεριφορές» κατά την διάρκεια της προσπάθειας προστασίας της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο.


Δείτε τις οδηγίες εδώ:
http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57417419-285/how-to-delete-yourself-from-the-internet/
 http://www.secnews.gr
Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα,άν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι!
http://anti-aisthitika.blogspot.com/

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...