Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Κατάντια:«Σε βόλεψα; Θα το ξεπληρώσεις με την ψήφο σου»! (VIDEO)


Αυτό είναι εν ολίγοις το μότο ορισμένων κομματαρχών που επιμένουν να διατηρούν συνδεδεμένη την ψήφο με το βόλεμα ημετέρων ,οι οποίοι ημέτεροι στη συνέχεια επιβάλλεται να ανταποδώσουν συν γυναιξί, τέκνοις και άπαντων συγγενών.

Το εν λόγω βίντεο απεικονίζει συγκέντρωση στο Κιλκίς στις 29/52012, παρουσία και του έκπτωτου Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και δημοσιεύτηκε σε blog του Κιλκίς προκαλώντας αίσθηση για τον τρόπο συστράτευσης που έχουν επιλέξει οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, ασκώντας έντονες πιέσεις, το λες και δημιουργία ενοχών, προς όσους ωφελήθηκαν.

Ο εν λόγω ομιλητής ακούγεται συγκεκριμένα να λέει: «Καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ.

Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει, ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν.

Αν ο καθένας μας φέρει από έναν ακόμα, που νομίζω μπορούμε, από έναν ακόμα που δεν πήγε να ψηφίσει την προηγούμενη φορά ΝΔ και τον φέρει πίσω, θα τρίβουμε τα μάτια μας την Κυριακή το βράδυ από το αποτέλεσμα...»

Δείτε το video:http://www.briefingnews.gr
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/
Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα , άν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι! http://anti-aisthitika.blogspot.gr/

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...