Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Γονείς μεγαλώνουν… άφυλα παιδιά! Διαβάστε για τη νέα μόδα στις ΗΠΑ & τον Καναδά!!


ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Γονείς μεγαλώνουν… άφυλα παιδιά! Διαβάστε για τη νέα… μόδα στις ΗΠΑ & τον Καναδά!!
ΣΟΚ προκαλεί η είδηση ότι στην Ευρώπη αλλά και στον Καναδά υπάρχουν γονείς οι οποίοι μεγαλώνουν τα παιδιά τους σαν μην έχουν συγκεκριμένο φύλο... προκειμένου όπως οι ίδιοι λένε να τους δώσουν την δυνατότητα να αποφασίσουν μόλις μεγαλώσουν ποιο δρόμο θέλουν να ακολουθήσουν. Πρόκειται για μία νέα τεχνική μεγαλώματος στην οποία πολλοί αντιτίθενται καθώς όπως λένε οι παιδοψυχολόγοι, κανείς δεν έχει δικαίωμα να καθορίζει τη μοίρα ενός παιδιού.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα ζευγάρι από το Τορόντο που μεγαλώνει το παιδί του σαν να μην έχει συγκεκριμένο φύλο προκειμένου να μη γίνει επιθετικό!
Το μωρό, το οποίο ονομάζεται Στορμ Στόκερ και είναι μόνο 5 μηνών, σίγουρα θα έχει να αποφασίσει για πολλά πράγματα μεγαλώνοντας, όπως για παράδειγμα, αν θέλει να συμπεριφέρεται σαν αγόρι ή κορίτσι!Απ' ό,τι φαίνεται, το να στραφεί στ' αδέλφια του για βοήθεια μάλλον δεν θα έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα, καθώς ο 5χρονος Τζαζ έχει μακριές κοτσίδες, φοράει ροζ σκουλαρίκια και φανταχτερά ροζ φορέματα, ενώ ο 2χρονος Κίο έχει μανία με τα κολάν, με αποτέλεσμα να τους περνάνε όλοι για κορίτσια.
Οι γονείς τους, ωστόσο, αποφάσισαν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα με το τρίτο τους παιδί και να κρατήσουν μυστικό το φύλο του - οι μαίες που ήταν παρούσες στη γέννα του μωρού, επιβεβαιώνουν ότι δεν είναι ερμαφρόδιτο - μέχρι να φτάσει στην κατάλληλη ηλικία όπου θα μπορεί να επιλέξει το ίδιο αν προτιμά να ζήσει τη ζωή του ως αγόρι ή κορίτσι.Πέρα από τους γονείς, τα αδέλφια, έναν στενό οικογενειακό φίλο και τις 2 μαίες, κανένας άλλος δεν γνωρίζει το πραγματικό φύλο του ή της Στορμ.
Οι υπόλοιποι φίλοι και συγγενείς - ακόμα και οι παππούδες - έλαβαν ένα email από το ζευγάρι, το οποίο λέει: «Αποφασίσαμε να μην αποκαλύψουμε το φύλο του μωρού μας ως φόρο τιμής στην ελευθερία και το δικαίωμα της επιλογής».
Η Κάθι και ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Στόκερ, επιμένουν ότι δίνουν στα παιδιά τους την ελευθερία να εκφραστούν.
Άλλο παράδειγμα είναι ο 2χρονος Μαξ από τη Βρετανία ο οποίος το πρωί φορά καρό πουκάμισο και κλωτσάει μπάλες, το απόγευμα όμως φορώντας ένα μπλε φόρεμα παίζει με τις κούκλες ενώ η μαμά του, του βάφει και τα νύχια! Η Λίζα και ο Μάρτιν Μπράις, οι γονείς του Μαξ, θέλουν να του διδάξουν να είναι αυτό που θέλει και όχι να μπει σε καλούπι..http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Μὰ πρέπει τὰ παιδιὰ νὰ ἐκφραστοῦν!
Γιὰ νὰ καταλάβετε μερικοὶ καὶ μερικὲς τὶ παιχνίδι παίζεται, πίσω ἀπὸ τὶς «φερόμενες» ὡς «ἀτομικὲς ἐλευθερίες» καὶ τὰ θεωρούμενα ὡς «ἀνθρώπινα δικαιώματα» (!!!) Ἡ διάλυση τοῦ ἀνθρωπίνου εἴδους.

«Οἱ γονεῖς ἐπιμένουν ὅτι δίνουν στὰ παιδιά τους τὴν ἐλευθερία νὰ ἐκφραστοῦν!!!»

Ἀφοῦ τὰ ἀφήνετε νὰ ἐκφραστοῦν, ἀφῆστε ἐπίσης στὸ δωμάτιό τους ἕκτος ἀπὸ Barbie καὶ αὐτοκινητάκια, μερικὰ μαχαίρια καὶ ἀναπτῆρες καὶ τὰ Σαββατοκύριακα ἀφῆστε τα νὰ τραφοῦν μόνα τους.

Ἀλλὰ δὲν θὰ τὸ κάνετε.
Ἐπειδὴ τὸ μόνο ποὺ σᾶς ἐνδιαφέρει εἶναι τὸ φύλο καὶ μόνον αὐτό!!!
Ἀναίσχυντοι καὶ ξεδιάντροποι!

Κύρος Μανούσκας http://filonoi.gr/

Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα , άν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι! Αντι-Αισθητικά Νέα

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...