Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

«Παρελάσεις υπερηφάνειας» και ο εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Όταν η μειονεξία παραβιάζει φυσικούς νόμους....


Παρακολούθησα με ενδιαφέρον τις τελευταίες εκδηλώσεις «υπερηφάνειας» των ομοφυλόφιλων θέλοντας να καταλάβω εγώ η πλειοψηφία του 99,9%, εσάς την μειοψηφία του 0,03-0,05% του ελληνικού λαού και κατ' επέκταση της ανθρωπότητας γιατί, κάπου θα είστε περισσότεροι και κάπου λιγότεροι...
Συγκεντρωθήκατε λοιπόν στις παρελάσεις «υπερηφάνειας» στις δύο τελευταίες συγκεντρώσεις περίπου τρεις με πέντε χιλιάδες (3000-5000) -το 0,03 έως 0,05% που έλεγα- ανθρώπων κάθε φορά, μεταφερόμενοι οι περισσότεροι, οι ίδιοι και οι ίδιοι από όλες τις γωνιές τις χώρας - για να μην μιλήσω για εισαγόμενους από τις γειτονικές χώρες - για να διαδηλώσετε ποια άραγε υπερηφάνειά σας;

Αυτοσαρκάζεστε, κουρελιάζεστε και μάλλον περιφρόνηση δείχνετε για την επιλογή σας ιδίως στην προσπάθεια ορισμένων από σας να μιμηθείτε την θηλυκότητα αν κρίνουμε από την φωτογραφία. Μπορεί και να εκδικείσθε, κατά κάποιον τρόπο, τις οικογένειές σας για λόγους που μόνον εσείς ξέρετε.

Μπορεί πάλι , δείχνοντας δήθεν τσαμπουκά, να προσπαθείτε να κρύψετε τον φόβο και την ντροπή σας. Ποιος ξέρει....

Ζείτε μια κατάσταση που, ναι μεν για σας είναι μια (εικονική) πραγματικότητα, στην ουσία όμως δεν μπορεί να είναι πραγματικότητα επειδή έτσι το θέλει ο καθένας και εσείς με το 0,03% επί του πληθυσμού, μάλλον είστε ο κανένας όσο και αν στο 0,03% προσθέσουμε και έναν ακόμη μεγαλύτερο αριθμό ομοφυλοφίλων μεν, αλλά σοβαρών και νουνεχών ανθρώπων που δεν θέλησαν να λάβουν μέρος στα καραγκιοζιλίκια σας, ανεβάζοντας το ποσοστό σας πολύ κάτω από το το ένα (1) % του πληθυσμού. 
Πάλι λοιπόν λίγοι θα είστε για να μας επιβάλλετε αυτό που εσείς θεωρείτε πραγματικότητα και εμείς οι υπόλοιποι θεωρούμε ότι παραβιάζει τους φυσικούς νόμους διότι, ενώ εσείς ανάγετε τον τρόπο έκφρασης του αισθησιασμού σας σε πρωταρχικό σημείο αναφοράς διεκδικείτε ταυτόχρονα το δικαίωμα να μας πείσετε ότι σφάλουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι που θεωρούμε τον αισθησιασμό σαν το μέσον για την διαιώνιση του είδους. Προσωπικά εγώ, που πιστεύω στην ιερότητα της εγκόσμιας ζωής, θεωρώ ωμή υλιστική αντίληψη την από μέρους σας προσέγγιση του όλου θέματος και ξέρετε κάτι;
Πολύ ωραία σας τα αναλύει στο «Περί μαλάκα αδικίας» ο φίλος μου ο «Στράβων Αμασεύς» και εδώ θέλω να σας υπενθυμίσω τον όρο «παρά φύσιν ασέλγεια» ο οποίος, με μεθοδεύσεις σας, τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί σαν περιγραφή γεγονότος.

Κατά την γνώμη σας η σεξουαλική πράξη είναι αυτοσκοπός και αυτό προσπαθείτε να μας πείτε και να μας πείσετε, ενώ για μας είναι το μέσον που θα ωραιοποιήσει και θα ολοκληρώσει την σχέση μας κάνοντάς μας γονείς και, αν υπάρχουν ατυχείς περιπτώσεις που δεν επιτρέπουν την τεκνοποίηση, εμείς μπορούμε να καλύψουμε την ατυχία, αδυναμία αν θέλετε, εξωτερικεύοντας το μητρικό και το πατρικό (αν τελικά αυτό το τελευταίο υπάρχει) ένστικτο του ανδρογύνου με μια υιοθεσία.

Εσείς όμως, που θέλετε ομοφυλοφιλικούς γάμους και υιοθεσίες παιδιών ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ μέσα από έναν τέτοιο γάμο, πιστεύετε ότι μπορεί να εξωτερικευθεί το μητρικό ένστικτο σε ένα ζευγάρι ανδρών ή το πατρικό ένστικτο σε ένα ζευγάρι γυναικών;

Προκειμένου δε για τα πρότυπα πατέρα - μητέρας (όσο και να υπάρχουν ατυχή συμβάντα και παραδείγματα προς αποφυγήν ανάμεσα στα εκατοντάδες εκατομμύρια φυσιολογικών οικογενειών), αυτά δίνονται μόνον στην υγιά οικογενειακή ζωή ενώ αντίθετα, σε όσους πειραματισμούς έχουν γίνει μέχρι στιγμής, αποδείχθηκε ότι τα λεσβιακά ζευγάρια μετατρέπουν τα υιοθετηθέντα αγόρια σε τρανς και τα κορίτσια σε λεσβίες και κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα ζευγάρια ανδρών καλλιεργώντας την πλήρη διαστροφή της φυσικής πραγματικότητας και το γνωρίζετε πολύ καλά.

Την αλήθεια την γνωρίζετε όπως γνωρίζετε ότι δεν θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια πραγματική οικογένεια και ούτε σας ενδιαφέρει.

Αυτό που θέλετε είναι να μεταδώσετε την μειονεκτικότητα που πλημμυρίζει το είναι σας σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και βρήκατε ότι οι αθώες ψυχούλες των μικρών παιδιών θα είναι εύκολος στόχος αλλά ξεχνάτε και πάλι έναν βασικό φυσικό νόμο.

Τον νόμο που λέει ότι η ίδια η φύση, από μόνη της, αφανίζει κάθε τι που δεν ΤΗΝ συνεχίζει είτε είναι ζώα, άνθρωποι, λαοί, πολιτισμοί.

Αν θεωρείτε ότι αυτό που εσείς λέτε «παρελάσεις υπερηφάνειας» σας κάνει πραγματικά υπερήφανους, συνεχίστε να προκαλείτε το σύνολο υποτιμώντας ταυτόχρονα τους εαυτούς σας κάθε χρόνο και περισσότερο μια και δεν καταλαβαίνετε τον ύπουλο ρόλο αυτών που σας ωθούν σ' αυτήν την γελοιοποίηση. 
Κάποια ημέρα θα ξυπνήσετε και θα διαπιστώσετε ότι έχετε φθάσει στο έσχατο όριο, ότι είστε κι εσείς ένα παιχνίδι ανάμεσα στα άλλα, ένα όργανο που εξυπηρετεί τα σκοτεινά σχέδια κάποιων και ίσως εκπλαγείτε δυσάρεστα όταν έλθει η ώρα της αποκάλυψης, όταν δηλαδή οι σημερινοί συμπαραστάτες σας γίνουν οι αυριανοί δήμιοί σας.
«Ήπειρος, η πατρίδα μας»
Οδυσσεύς Πάτσης
http://ksipnistere.blogspot.gr/

Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα , άν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι!
http://anti-aisthitika.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...