Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΗΠΑ: Δάσκαλος παιδικού σταθμού διδάσκει τα παιδάκια ότι μπορούν να παντρευτούν αγόρια

ΚΟ: Στη ‘πολιτισμένη Δύση’ η κατήχηση – πλύση εγκεφάλου σχετικά με τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων συνεχίζεται ακάθεκτη. Μετά την κάμψη της αντίδρασης της «κοινής γνώμης», οι μικρές ηλικίες έχουν μπει για τα καλά στο στόχαστρο. Άλλωστε κάθε καλός προπαγανδιστής εκεί έχει αδυναμία. Στις γενιές που έρχονται. Όσοι νόμιζαν λοιπόν, ότι η όλη φασαρία γίνεται για να σταματήσει η «ομοφοβία» και οι «διακρίσεις» ή για να «μπορούν και αυτοί να παντρεύονται όποιον αγαπάνε», ας προσέξουν τις τελευτές ειδήσεις. Από εδώ και πέρα, όποιος διδάσκει τα παιδιά, είτε δάσκαλος στο σχολείο, είτε γονιός στο σπίτι, ότι ο γάμος είναι μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, θα στιγματίζεται ως «φανατικός» και στην πρώτη περίπτωση θα χάνει την δουλειά του και στην δεύτερη, πιθανόν, τα παιδιά του!Ένας δάσκαλος σε παιδικό σταθμό είπε σε ηλικίας 3 ετών αγοράκι ότι όταν μεγαλώσει, θα είναι σε θέση να παντρευτεί ή ένα αγόρι ή ένα κορίτσι. Η ταυτότητα του αγοριού προστατεύεται, αλλά ένας από τους γονείς του, έγραψε μια επιστολή σε μια τοπική εφημερίδα για το περιστατικό.


Η επιστολή ανέφερε, «Πολλοί από τους σχολιαστές σας έχουν σκεφτεί για το ποιες θα είναι οι ευρύτερες επιπτώσεις για την κοινωνία, εάν νομιμοποιηθούν οι «γάμοι» μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. Μου δόθηκε μια σκληρή εικόνα αυτής της εξέλιξης αυτό το Σαββατοκύριακο. Απαντώντας σε ερώτηση του 3χρονου γιου μου για το τι είναι ο γάμος, του είπα ότι είναι όταν ένας άνδρας και μια γυναίκα αγαπά ο ένας τον άλλο πάρα πολύ και θέλουν να περάσουν τη ζωή τους μαζί. Ο γιος μου μου είπε τότε ότι και «αγόρια» θα μπορούσαν να παντρευτούν μεταξύ τους. Καθώς ο γιος μου δεν… διαβάζει τις εφημερίδες, προσπάθησα να καταλάβω πως είχε σχηματίσει την άποψη αυτή. Προφανώς, ο δάσκαλός του, που είναι ομοφυλόφιλος, είπε σε όλα τα παιδιά ότι είχε μεγάλα νέα να τους πει​​: όταν μεγαλώσουν, μπορούν να παντρευτούν ή ένα κορίτσι ή ένα αγόρι. Σίγουρα, ο γιος μου είναι πολύ μικρός για να κάνει μια τέτοια συζήτηση; Εάν όμως διαμαρτυρηθώ, θα κατηγορηθώ ότι είμαι «φανατικός».


Νομικοί εμπειρογνώμονες έχουν προειδοποιήσει ότι, εάν ο «γάμος» των ομοφυλόφιλων θεωρηθεί νόμιμος, θα υπάρξει μια νομική υποχρέωση να διδάσκεται η σημασία του στην δημόσια εκπαίδευση στα μαθήματα σχετικά με το σεξ και τις σχέσεις. Οι ειδικοί λένε, επίσης, ότι οι γονείς δεν θα έχουν κανένα νομικό δικαίωμα να αποσύρουν τα παιδιά τους από τα μαθήματα που προωθούν τον «γάμο» των ομοφύλων.Στο μεταξύ, η παρουσιάστρια της εκπομπής ‘The Cycle’ του MSNBC, Krystal Ball, σε απευθείας εκπομπή με τον τίτλο “Political Playground”, που επικεντρώνεται σε θέματα «ισότητας του γάμου», ζήτησε από την 5χρονη κόρη της να της πει τι καταλαβαίνει για τον γάμο και την ρώτησε αν «θα παντρευόταν ένα κορίτσι» όταν μεγαλώσει.


Η μικρή κόρη της Ball, φαινόταν καλά ενημερωμένη – κατηχημένη για το θέμα και είπε ότι θα παντρευόταν μόνο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.


"Και αυτό είναι καλό, γιατί θέλεις οι άνθρωποι να παντρεύονται με αυτόν που είναι ερωτευμένοι, έτσι δεν είναι;" ρώτησε η Ball.


"Ναι!", απάντησε η κόρη της.


Μετά η Ball και η κόρη της συμφώνησαν ότι και οι άλλες πολιτείες που δεν έχουν ακόμη νομιμοποιήσει τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων πρέπει να το πράξουν. "Αυτό είναι τρελό!" αναφώνησε η κόρη της Ball όταν άκουσε ότι άλλες πολιτείες εξακολουθούν να μην αναγνωρίζουν τους «γάμους» των ομοφυλόφιλων. 
Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα , άν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι! http://anti-aisthitika.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...