Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Απίστευτο βίντεο: Γιατί το βιβλίο δεν θα ξεπεραστεί ποτέ από ηλεκτρονικά μέσα αποθήκευσης!Η συσκευή που θα αφανίσει τα δημοφιλή τάμπλετ είναι εδώ! Δεν έχει καλώδια, δεν κολλάει,  δεν χρειάζεται μπαταρίες, έχει μικρό μέγεθος, μεγάλη δυνατότητα αποθήκευσης πληροφοριών, ενώ συνοδεύεται και από handsfree.
Πρόκειται για το ΒΟΟΚ, ένα σύστημα «βιο-οπτικής οργάνωσης της γνώσης», μια «επαναστατική τεχνολογική ανακάλυψη».
Με την άκρως εντυπωσιακή αυτή ανάλυση, ο παρουσιαστής του παρακάτω βίντεο μιλά για τη συσκευή «που θα μεταμορφώσει την ιδέα μας για τον κόσμο», ωστόσο, ουσιαστικά, περιγράφει με τον πλέον ευρηματικό τρόπο το έντυπο βιβλίο, ως πρωτοποριακό προϊόν της τεχνολογικής εποχής.
Το βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί σε γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα ισπανικά αλλά και με υπότιτλους στα αγγλικά, στα ελληνικά και σε άλλες γλώσσες, αποτελεί μια παρωδία των εκατοντάδων διαφημίσεων για κινητά τηλέφωνα και «έξυπνες», που μας έχουν κατακλύσει, αλλά βασικός του στόχος είναι μας δείξει ότι το βιβλίο δεν χάνει ποτέ την ανταγωνιστικότητα και τη μοναδικότητά του στη μοντέρνα εποχή που ζούμε.Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα , άν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι! Αντι-Αισθητικά Νέα

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...