Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Άγνωστοι "ψαρεύουν" μικρά παιδιά στο ίντερνετ κ προσπαθούν να τα βιάσουν! Ένα κοινωνικό πείραμα που θα σας ταράξει...

Αν νομίζετε ότι το Ίντερνετ ή τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι ακίνδυνα, τότε θα πρέπει να αναθεωρήσετε την άποψη σας και να δείτε με ιδιαίτερη προσοχή το πιο κάτω βίντεο.

Ευτυχώς δεν πρόκειται για αληθινό περιστατικό αλλά για ένα κοινωνικό πείραμα το οποίο όμως θα μπορούσε και να ήταν πραγματικότητα αφού τέτοια περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά πάρα πολλά.

Σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι σας, έφηβοι έπεσαν θύματα αγνώστων στο Facebook πιστεύοντας ότι πίσω απο τον υπολογιστή βρίσκεται μια συνομήλική τους κοπέλα και έχοντας αυτό υπόψη πολύ έυκολα έπεσαν θύματα με αποτέλεσμα να θέσουν σε σοβαρό κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.

Όσες φορές και αν οι γονείς επιμένουν μιλώντας στα παιδιά τους ότι δεν πρέπει να μιλάνε με αγνώστους αυτά πολλές φορές τους αγνοούν με συνέπεια να κινδυνέψουν να βρεθούν ενώπιον καταστάσεων όπως αυτές που ακολουθούν πιο κάτω.

Το συγκεκριμένο βίντεο όχι απλά πρέπει να το δείτε εσείς αλλά αν έχετε παιδιά στην εφηβεία φωνάξετέ τα να το δείτε μαζί τους.Το αντίστοιχο βίντεο με Θύματα μικρά κορίτσια!http://www.pafospress.com/
Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα , άν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι! Αντι-Αισθητικά Νέα

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...