Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Μια απίστευτη προπαγάνδα που χρησιμοποιεί τα νεκρά παιδιά της Συρίας.

Μεγάλος ντόρος για τα άτυχα παιδιά που βρέθηκαν νεκρά στις ακτές της Τουρκίας, ρίχνοντας την αποκλειστική ευθύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι δήθεν ανθρωπιστές.

Μα οι εκατομμύρια νεκροί της Συρίας είναι τα θύματα του παραλογισμού που προκάλεσαν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, οι μόνοι υπεύθυνοι για αυτή την γενοκτονία της Συρίας και γενικότερα οι υπεύθυνοι για τους πολέμους της Μέσης Ανατολής.

Αντί να δούμε την πηγή του προβλήματος και να επέμβουμε δυναμικά (με διαβήματα ώστε να σταματήσουν οι πόλεμοι) στις πρεσβείες των ΗΠΑ σε όλες τις χώρες, κατηγορούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι ανίκανη να φιλοξενήσει τους χιλιάδες πρόσφυγες.
Τελικά αν δεν δοθεί λύση στο πρόβλημα της Συρίας κλπ χώρες, τα θύματα θα αυξηθούν, θα πλημυρίσουν την κοντινή τους Ευρώπη σαν να είναι αυτή που θα τους προστατεύσει και θα δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον, που για τους μετανάστες/πρόσφυγες είναι ο μονόδρομος για την σωτηρία τους, για την επιβίωση τους.

Οι πόλεμοι που δημιουργούνται με κριτήριο το κέρδος δεν έχουν πατρίδα (σήμερα είναι στην Συρία, αύριο πιθανόν στην Ελλάδα), έχουν νεκρούς αθώους πολίτες, παιδιά και γυναίκες, αυτοί οι πόλεμοι παράγουν και ενισχύουν την τρομοκρατία, αυτοί οι πόλεμοι είναι η αφορμή για να χάσουμε την ελευθερία μας, με την ανελέητη παρακολούθηση της κάθε μας κίνησης ...
Άραγε είναι αυτός ο κόσμος που θα θέλαμε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας; Είναι αυτός ο πολιτισμός που θα θέλαμε να διδάξουμε στα παιδιά μας;

Σίγουρα ΟΧΙ για αυτό βλέπουμε την αλήθεια κατάματα με δύο δημοσιεύματα, ένα της προπαγάνδας εις βάρους την Ευρώπης και το επόμενο που ακολουθεί η μεγάλη αλήθεια από το στόμα ενός παιδιού από την Συρία:
Ένα σκίτσο «απάντηση» στους ενόχους...
Το παρακάτω σκίτσο έκανε την εμφάνισή του στα social media.
Στη θέση του τρίχρονου Αϊλάν Κουρντί από τη Συρία που ξεβράστηκε νεκρός στις ακτές της Αλικαρνασσού, ένας τεχνοκράτης της ευρωζώνης με τον χαρτοφύλακα στο χέρι.


Δείχνει σαν απάντηση στη στάση της Ευρώπης απέναντι στους χιλιάδες πρόσφυγες πολέμου.
http://eleftheroiellines.blogspot.gr/

Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα , άν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι! Αντι-Αισθητικά Νέα

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...