Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Τὸ μεγάλο κόλπο τῆς ἐμπορίας παιδιῶν πίσω ἀπὸ τὸ «σύμφωνο συμβιώσεως»!!!


Την προσφυγή του Βαλλιανάτου-SOROS χρησιμοποίησαν, ως …πρόσχημα, οι Συριζαίοι για να περάσει το Σύμφωνο Συμβιώσεως, που θα ετοιμάσει το έδαφος για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια και αργότερα τους γάμους 3 ή και περισσοτέρων ανθρώπων, κάτι που έχει ανακοινωθεί ήδη στην Ολλανδία ως επόμενος στόχος..
Κι όλα αυτά με σκοπό να διαλυθεί η έννοια του γάμου που είναι άχρηστη πλέον για τα σχέδια της Νέας Τάξης.

Όπως είπαμε έχει δικαίωμα ένα ομόφυλο ζευγάρι να υιοθετήσει ένα παιδί, αλλά το παιδί δεν έχει δικαίωμα να ΜΗΝ στερηθεί την βιολογική του μητέρα.

Το κράτος επέτρεψε από καιρό την εμπορευματοποίηση των παιδιών.
Επιτρέπεται η διακίνηση σπέρματος και ωαρίων σαν να πρόκειται για …υλικά ζαχαροπλαστικής.
Τα παίρνουν, τα αναμιγνύουν και τα τοποθετούν στην μήτρα-«φούρνο» μίας άλλης γυναίκας για να ετοιμάσουν το …συνθετικό παιδί και να το παραδώσουν σε δύο ανθρώπους, που ο νόμος μας επιβάλλει να θεωρούμε …καταλλήλους για το μεγάλωμα ενός παιδιού.

Η ίδια νομοθεσία, που προωθήθηκε εύκολα για τα άτεκνα ζευγάρια, θα χρησιμοποιηθεί για τα ομόφυλα ζευγάρια, εφόσον γίνονται νομικά ισοδύναμα με τα ετερόφυλα.
Η προώθηση αυτών των νόμων έγινε πρακτικά χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον από ομοφυλοφίλους και φυσικά δεν υπάρχουν πουθενά καταγεγραμμένοι αριθμοί πραγματικών ζευγαριών που θα χρησιμοποιούσαν την συγκεκριμένη νομοθεσία.
Έχουμε απλά τον Βαλλιανάτο, αμειβόμενο από τον Soros, να παριστάνει τον εκπρόσωπο των ομοφυλοφίλων, χωρίς να έχει κάποια εξουσιοδότηση από κάποιο μεγάλο και σοβαρό συλλογικό όργανο ομοφυλοφίλων.

Αν πάμε στα πραγματικά νούμερα πιθανόν θα ανακαλύψουμε ότι είναι πολύ περισσότεροι οι ομοφυλόφιλοι που «ψωνίζουν» παράνομα και ανήθικα ανηλίκους αλλοδαπούς, εκμεταλλευόμενοι την φτώχεια τους και που δεν έχουν καμμία σταθερότητα στις σχέσεις τους, από αυτούς που έχουν σταθερή σχέση πολλών ετών και θα προχωρούσαν σε σύμφωνο και κατόπιν και σε υιοθεσία.
Οι Συριζαίοι κάνουν τους χαζούς επάνω σ’ αυτό το θέμα θεωρώντας ότι ελάχιστοι θα καταλάβουν το μεγάλο κόλπο, γιατί ελάχιστοι έχουν επαφή με ομοφυλοφίλους, λόγω του πολύ μικρού ποσοστού τους.

Αυτοί που έχουν ζήσει με ομοφυλοφίλους και ξέρουν τον τρόπο της ζωής αυτών είναι ελάχιστοι και φυσικά δεν θα τους δοθεί ο λόγος ποτέ.
Δεν θα μιλήσουν ποτέ οι σύντροφοι του Σεργιανόπουλου, του Κουμανταρέα, του Ταχτσή, του Pasolini , του Versace, του Ασλάνη, του Μπίλι Μπο ή του Rock Hudson για την πραγματική ζωή των ομοφυλοφίλων.
Ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει ΜΟΝΟ ότι ακούσει από την Τατιάνα Στεφανίδου, από τον Λαζόπουλο και από κάποιο σούργελο του ΣΥΡΙΖΑ που τα παίρνει από τον Soros. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, που θα πάρει από τα συγκεκριμένα ελεγχόμενα κανάλια πληροφορήσεως, ο πολύς κόσμος θα συναινέσει, όπως πρακτικά συναίνεσε σε ΟΛΑ τα εγκλήματα που έγιναν από το κράτος κατά των πολιτών, με την βοήθεια των πορνών της δημοσιογραφίας.

Για να παραβιαστεί ο φυσικός νόμος απαιτείται νόμος του κράτους.
Όπως η ληστεία των πολιτών μέσω της Τράπεζας της Ελλάδας γίνεται με νόμο, όπως όλες οι μεγάλες κομπίνες (εικονικά δάνεια , Ολυμπιακοί, εξοπλιστικά κλπ) έχουν πάντα την θωράκιση ενός νόμου, όπως η ασυλία των μαφιόζων της πολιτικής επιβάλλεται από ειδικό νόμο, έτσι και η επιβολή μίας ακόμα ανωμαλίας γίνεται με σχετικό νόμο, ώστε να μπορεί να ακυρωθεί μόνο με πραξικόπημα, κάτι που φυσικά μόνο το ίδιο σύστημα μπορεί να πράξει.

Ο αφρός της μαφίας και της ανωμαλίας, ο αφρός της εθνικής προδοσίας βρίσκεται μέσα στην Βουλή και περνάει νόμους.
400.000 Έλληνες όμως έτρεξαν, πλήρωσαν και συμμετείχαν στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, για να την ευχαριστήσουν για το ετήσιο χαράτσι που επέβαλε ακόμα και σε άνεργους, που μένουν σε ετοιμόρροπα σπίτια.http://filonoi.gr/author/sigma9sigma/

Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα , άν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι! Αντι-Αισθητικά Νέα

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...