Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ὥρα γιὰ υἱοθεσίες παιδιῶν ἀπὸ ὁμοφυλοφίλους!!!

Από τον Τσίπρα, τον Πάνο Χαρίτο κι από άλλους κλόουν της Νέας Τάξεως, θα ακούτε συχνά το παρακάτω επιχείρημα υπέρ της Υιοθεσίας Παιδιών από Ομόφυλα Ζευγάρια:

«Μα δεν είναι καλλίτερα να μεγαλώσουν με ένα ομόφυλο ζευγάρι παρά μαζί με ένα ετερόφιλο ζευγάρι που σκοτώνεται;»…

Φυσικά πρόκειται για Mind Trap…
Δηλαδή για μία εξαπάτηση του μυαλού που ξεκινάει από λανθασμένη υπόθεση, προκειμένου να φθάσει στην επιθυμητή παράλογη απάντηση.Με το ίδιο σκεπτικό μπορούμε να απαντήσουμε κι εμείς :

«Δεν είναι καλλίτερα να μεγαλώσει με ένα ετερόφυλο ζευγάρι παρά με ένα ζευγάρι παιδοφίων;»

Κι αν σας ρωτήσουν:

«Και πώς ξέρεις ότι θα είναι παιδόφιλοι;»

Εσείς απαντάτε:

«Κι εσύ πώς ξέρεις ότι το ετερόφυλο ζευγάρι θα μαλώνει;»

Γράφει σε ιστοσελίδα κάποια «διανοούμενη» ότι είναι πρακτικά «καλλίτερα να μεγαλώσει ένα παιδί με ομόφυλο ζευγάρι παρά να το παρατήσουν στους παππούδες ή να μεγαλώσει με έναν γονέα λόγω διαζυγίου ή λόγω θανάτου»

Με λίγα λόγια… Να ξέρετε ότι τα ομόφυλα ζευγάρια δεν χωρίζουν ποτέ , πεθαίνουν ταυτόχρονα στα βαθιά γεράματα και σε καμμία περίπτωση δεν θα αφήσουν τα παιδιά στους παππούδες.

Βλέπετε με τι γελοία επιχειρήματα προσπαθούν να μας «εκσυγχρονίσουν» οι «διαφωτιστές» της Νέας Τάξεως;

Η εμπειρία όσων ξέρουν τον «χώρο» της ομοφυλοφιλίας κι όπως αποδεικνύεται, χωρίς πολύ ψάξιμο, από την τεράστια διάδοση του AIDS στους συγκεκριμένους κύκλους, μας δείχνει ότι η σταθερότητα στις σχέσεις δεν είναι καθόλου διαδεδομένη.

Το αποδεικνύει κι ο ελάχιστος αριθμός συμφώνων συμβιώσεως που συνήφθησαν και που ακόμα και γι’ αυτά δεν ξέρουμε αν συντρέχουν και φορολογικοί λόγοι ή λόγοι λήψεως υπηκοότητας, όπως συμβαίνει με τους λευκούς γάμους μεταξύ ετεροφύλων ζευγαριών.

Καταλαβαίνετε δηλαδή πόσο σάπιο είναι το σκεπτικό και την σκόπιμη σύγχυση της λογικής που προκαλείται, όταν αντιπαραθέτουν την πιθανή αστάθεια ενός ετεροφύλου ζευγαριού με την σχεδόν ανύπαρκτη, στην πράξη, σταθερότητα ενός ομοφύλου ζευγαριού.

Προβάλλουν την εξαίρεση του προβληματικού ετεροφύλου ζευγαριού ως κανόνα, ενώ αντίθετα προβάλλουν την εξαίρεση του σταθερού ομοφύλου ζεύγους ως κανόνα στα ομόφυλα ζευγάρια, για να οδηγήσουν στην εξαγωγή εσφαλμένου συμπεράσματος.

Σαν να σου λένε: «Από το να σε κτυπήσει κεραυνός και να πεθάνεις δεν είναι καλλίτερα να χαρίσεις ένα νεφρό και να επιβιώσεις;»

Σίγμα
http://filonoi.gr/

Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα , άν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι! Αντι-Αισθητικά Νέα

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...