Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Εικόνες ΠΑΡΑΚΜΗΣ: Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες σε παγανιστικούς ρυθμούς

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Σε προηγούμενο άρθρο σας είχαμε παρουσιάσει το βίντεο που βρήκαμε στο διαδίκτυο και δίνει παγανιστική προέλευση στα «πολύχρωμα» φεστιβάλ και τις παρελάσεις που διοργανώνονται στα κέντρα των μεγαλουπόλεων. Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες χόρεψαν και φέτος στον ρυθμό τους.

Αποτελούν παγανιστική γιορτή των ινδουΐστών, οι οποίοι έτσι λατρεύουν τον αρχαίο θεό Κρίσνα. Ο Κρίσνα θεωρείται ως η όγδοη θεία μετενσάρκωση (αβατάρα) του θεού Βισνού.

Ο Βισνού, εκ της σανσκριτικής "vis" που σημαίνει "διαπερνώ" μαζί με τον άλλον… εξέχοντα θεό του Ινδουισμού τον Σίβα αποτελούν αρχαίους θεούς, τους λεγόμενους Εκατόγχειρες της Ελληνικής μυθολογίας, οι οποίοι λατρεύονται ακόμα και σήμερα στην Ινδία.Στις 20 Ιουνίου του 2015, διοργανώθηκε στην Αθήνα, για πρώτη φορά, η «μεγαλύτερη γιορτή χρωμάτων» στην χώρα μας, η οποία κατά αυτόν τον τρόπο ανήκει πλέον στις χώρες που τιμούν με τρόπο παγανιστικό την πολυπολιτισμικότητα.

32.000 πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα στο ΟΑΚΑ και κατέκλησαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με το τεράστιο stage των 200 τετραγωνικών μέτρων.

Φέτος ο κόσμος ήταν ακόμα περισσότερος όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης.

Τα λόγια περισσεύουν, δείτε τις εικόνες, όπου δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και όχι μόνο πετούν ο ένας στον άλλο χρώματα σε ένα σκηνικό πολύχρωμης αποχαύνωσης!

Το σύστημα δίνει τον ρυθμό και στα βίντεο πολλοί λένε πως πήγαν εκεί για να ξεχαστούν από την κρίση.

Άραγε τι θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές;

http://www.el.gr/

Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα , άν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι!
Αντι-Αισθητικά Νέα

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...